ACTUEEL


 
 

leerkracht groep 7/8 gezocht

Vrijdag, 9 november 2018

Daltonschool deBuut in Soest is per direct op zoek naar een daadkrachtige, ervaren en enthousiaste leerkracht voor groep 7/8. Het betreft een functie voor 2 dagen (donderdag en vrijdag) op langdurige ziektevervanging. Klik hier voor de contactgegevens.


Vacature leerkracht

Vrijdag, 2 november 2018

Openbare basisschool De Egelantier is per direct op zoek naar een leerkracht voor een zwangerschapsvervanging. De werkdagen zijn de woensdag en de vrijdagochtend (11,5 uur per week). Klik hier voor de uitgebreide tekst.


Jongerenambassadeur met een missie gezocht

Vrijdag, 2 november 2018

Wij willen op stichtingsniveau een kinderraad instellen. De perfecte klus voor een jongerenambassadeur die - in het kader van de maatschappelijke diensttijd - kinderen écht een stem wil geven. Jongerenambassadeurs laten de stem van hun generatie horen bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Zo zitten jongeren aan tafel bij beslissingen die genomen worden over hún toekomst.

Veel van de scholen binnen Eem-Vallei Educatief hebben al een kinderraad maar overkoepelend ook die stem laten horen is belangrijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste jongere tussen de 15 en 21 jaar die ons 2 tot 4 uur per week gaat helpen. Lijkt dit je leuk om te doen, neem dan contact op met de projectleider van Jongerenambassadeurs, Jasmijn (jasmijn@jongerenambassadeurs.com). Klik hier voor de uitgebreide advertentietekst.