ACTUEEL


 
 

Eem-Vallei talenten exposeren

Maandag, 11 september 2017

Afgelopen weekeinde hebben José van Schellen en Ed Heijmans hun schilderijen geëxposeerd op 't Kruisrak in Bunschoten.

Ed en José zijn beiden werkzaam op't Kruisrak als leerkracht en intern begeleider. Allebei hebben zij een groot talent voor tekenen en schilderen en het afgelopen weekeinde lieten ze de Bunschoten-Spakenburgers en anderen genieten van hun werken.

De hele school hing vol met hun doeken en de beide collega's gaven uitleg over de achtergronden van hun werk maar ook van hun eigen ontwikkeling op het terrein van de schilderkunst.

Eem-Vallei Educatief is er trots op dat zij deze talenten binnen haar stichting werkzaam heeft. Het past helemaal bij onze visie op ontwikkeling en onderwijs: "Geef kinderen de ruimte om hun talent te gebruiken om zich verder te ontwikkelen.".


Nieuwe school deBuut

Donderdag, 24 augustus 2017

Daltonschool deBuut in Soest heeft een nieuw schoolgebouw. De afgelopen maanden is er door iedereen heel veel werk verzet. En afgelopen maandag was het eindelijk zover. De leerlingen en ouders konden kennis maken met het prachtige nieuwe gebouw onder het genot van een lekker ijsje. De officiële opening van het gebouw volgt binnenkort.  

Op de Facebook pagina van deBuut kunt u alle ontwikkelingen volgen én vindt u nog meer foto's van het nieuwe gebouw.
« Vorige pagina